top of page

Lær akvarelmaling

lær-at-male-fugle-kopi.jpg

Lær at male fugle i akvarel

d. 25. - 26. marts kl. 10-16

KULTURSTATIONEN

Humlebæk Center 44

3050 Humlebæk

 

”Dette kursus er intet mindre end forrygende. Kai Glad er så hamrende en dygtig akvarelmaler og underviser. Har aldrig malet portræt med akvarel før. Så til jer, der tvivler på, om jeg kan det så

overvind den. Alle bliver støttet og vejledt. Hermed mit allerbedste ønske om et forrygende kursus”.

Jeg underviser i akvarelmaling. Hvis du er interesseret i at lære akvarelmaleriets mysterier. Så send mig din email adresse, så kommer du på min mailingliste, og får besked om kommende kurser.

kaiglad63@gmail.com

SMS: tlf. 22701832

Thanks for submitting!

lær-at-male-fugle-Galleri-Langager.jpg
”Takker dig for et fantastisk kursus lærerigt kursus. Du mestrede det så fint med super undervisning i vores billeder. Optagethed og fordybelse af læring. Dejligt at vi fik step by step, så vi kunne følge med. Også dejligt, at vi var fåtal af kursister, så hjælpen var der, når der var brug for den. Super givende kursus, som jeg kun kan anbefale. Endvidere var du et meget behageligt menneske, som satte alt ind for at hjælpe hver kursist på bedste måde. En super læremester for mig. Kan kun anbefales”.

Lær at male fugle i akvarel

d. 3. - 4. maj kl. 10-16

GALLERI LANGAGER
Det gamle mejeri

Ryet 13, Helnæs
5631 Ebberup

 

”Et meget inspirerende kursus her i weekenden – akvarelkursus i portræt. Første opgave var at male en ældre spansk gedehyrde. Den anden opgave var fri. Jeg valgte at male et billede, jeg har malet før kurset. Der var en tydelig forbedring. Jeg synes, jeg har lært så meget – så tak Kai Glad”.

bottom of page